Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-09@07:10:15 GMT

جمشید هاشم پور نمی آمد،گیج گاه ساخته نمی شد

تاریخ انتشار: ۱۱ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۱۰۰۶۱۷

اظهارات کارگردان "گیج گاه" درباره شرایط ساخت این فیلم و تاکید بر اینکه اگر جمشید هاشم پور حضور پیدا نمی کرد، این فیلم ساخته نمی شد؛ بازدید سفیر ‍ژاپن از جشنواره جهانی فیلم فجر و تبریک خانه سینما برای عضویت در فیاپف از جمله رویدادهای روز هفتم بوده است.

عادل تبریزی کارگردان فیلم سینمایی «گیج‌گاه» تأکید کرد: نباید «گیج‌گاه» را به‌عنوان یک فیلم کمدی مطلق دید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پایه و اساس این فیلم، ملودرامی است که فیلم را از جریان مرسوم فیلم‌های کمدی این سال‌ها دور می‌کند.

به گزارش ایسنا، طبق گزارش رسیده، عادل تبریزی نویسنده و کارگردان فیلم سینمایی «گیج‌گاه» که در بخش فیلم‌های ژانر معاصر سی‌وهشتمین جشنواره جهانی فیلم فجر حضور دارد، درباره این اثر در گفتگویی توضیح داد: «گیج‌گاه» اولین فیلم سینمایی من است که نگارش فیلم‌نامه آن از سال‌ها پیش آغاز شد. احساس می‌کردم یک نگاه دیگر باید در فیلم‌نامه حاضر باشد و متن را به همراه ارسلان امیری نوشتم.

او افزود: حامد بهداد، اولین بازیگری بود که فیلم‌نامه «گیج‌گاه» را خواند و از ابتدا، انرژی خوبی برای همراهی و بازی‌اش به من داد و مهم این بود که ایشان با یک نگاه تحلیل‌گر و جامعه‌شناسانه، کاراکتر حسن خشنود را زنده کرد و در زمان تولید، همراه و باانگیزه در کنار من بود. اگر جمشید هاشم‌پور در «گیج‌گاه» بازی نمی‌کرد، مطلقاً فیلم را نمی‌ساختم!

تبریزی خاطرنشان کرد: شانس من این بود که بازیگرانی از نسل‌های مختلف نظیر حامد بهداد، فرهاد آییش، سروش صحت، امیرحسین رستمی، نادر سلیمانی، بیژن بنفشه‌خواه، سیاوش چراغی‌پور و … در کار، درخشان و همراه حضور داشتند. حسن رضایی و رضا صفایی‌پور، بعد از سال‌ها جلوی دوربین آمدند و انرژی و حضور باران کوثری قابل تقدیر بود. اگر احساسی در فیلم‌نامه بود که می‌خواستم متجلی شود، باران کوثری نقش به‌سزایی داشت. او مثل این دیالوگ از «گیج‌گاه»: «مثل بارون تو آفتاب…» بود. او احساس کاراکتر را در روابط گروه و کار متجلی می‌کرد. امیدوارم همه کارگردان‌ها، شانس همکاری با او را داشته باشند. در پلان آخری که از او می‌گرفتیم، خودم پای مانیتور گریه کردم و او هم دلتنگ مهتاب شد. به‌نظرم در گیج‌گاه، برگی جدید از توانایی‌های حامد بهداد و باران کوثری که تجربه‌های زیادی در فیلم‌های متعدد در کنار هم داشتند را می‌بینیم.

او ادامه داد: اگرچه «گیج‌گاه» زبان طنز خود را دارد، نباید آن را به‌عنوان یک فیلم کمدی دید چون پایه و اساس آن ملودرامی است که فیلم را از جریان مرسوم فیلم‌های تجاری دور می‌کند. جالب است بگویم که حتی فیلم در بسیاری از اکران‌ها خنده‌های کمی می‌گیرد و هدفش خنداندن تماشاگر نیست. بلکه به دنبال تلنگری به مخاطب این زمانه است.

عادل تبریزی که سال‌ها به‌عنوان دستیار کارگردان و کارگردان فیلم کوتاه در سینما فعال بوده است، درباره چالش‌ها و سختی‌های اعتماد بازیگران چهره به کارگردانان فیلم اولی گفت: بخشی از این اعتماد، به‌دنبال تجربه‌های قبلی یک کارگردان فیلم اولی در شغل‌های دستیار کارگردان یا احیاناً ساخت فیلم‌های کوتاه توسط آن‌ها صورت می‌گیرد اما درباره «گیج‌گاه» این عزیزان فیلم‌نامه کار را دوست داشتند. خدا را شکر می‌کنم که توانستم ایده‌هایم را با حضور این بازیگران و یک تیم درجه‌یک اجرا کنم.

تبریزی درباره حضور فیلمش در جشنواره جهانی فیلم فجر توضیح داد: از این اتفاق خوشحالم و به‌نظرم «گیج‌گاه» می‌تواند فیلم موفقی در پخش بین‌المللی باشد. به‌شخصه بر نمایش فیلم در هندوستان تأکید دارم و در ادامه پخش جهانی آن را برای ژاپن و همین‌طور جشنواره‌هایی که نگاه طنزی دارند و تم عاشقانه اثر را درک می‌کنند، خواهیم فرستاد.

تبریزی در آخر یادی از زنده‌یاد حسین ملکی، فیلمبردار و بازیگر پیشکسوت کرد که حضور کوتاهی در فیلم دارد.

سفیر ژاپن ضمن بازدید از سی‌وهشتمین جشنواره جهانی فیلم فجر به تماشای فیلم «گذار: آخرین روزهای سامورایی» نشست.

ازوتوشی ایکاوا؛ سفیر ژاپن و ساتوشی ماتسوشیتا؛ دبیر سوم سفارت ژاپن در ششمین روز از برگزاری جشنواره جهانی فیلم فجر به کاخ این رویداد آمدند و از فضای برگزاری جشنواره در پردیس سینمایی چارسو بازدید کردند.

در ادامه، این دو مهمان ویژه به سالن ۴ چارسو رفتند تا به تماشای فیلم سینمایی «گذار: آخرین روزهای سامورایی» به کارگردانی تاکاشی کویزومی بنشینند.

خانه سینما طی پیامی، ثبت جشنواره جهانی فیلم فجر در فیاپف را تبریک گفت.

خانه سینما با تبریک ثبت جشنواره جهانی فجر در فیاپف تأکید کرد که برای نخستین‌بار، اعتباری جهانی شامل یک نهاد سینمایی ایرانی شده است.

در متن پیام تبریک خانه سینما آمده است: «ثبت در فیاپف، جشنواره جهانی فیلم فجر را وارد جریانی جدید کرد. جریانی که از بین هزاران جشنواره فیلم در جهان، فقط پانزده جشنواره در آن قرار دارند .

خانه سینما با تبریک ثبت جشنواره جهانی فجر در فیاپف تأکید کرد که برای نخستین‌بار؛ اعتباری جهانی شامل یک نهاد سینمایی ایرانی شده است، اعتباری که می‌تواند به جریان اقتصادی سینما و فیلم‌هایی که در آن شرکت می‌کنند، کمک کند .

این ثبت از آنجا به توجه جدی برای گسترده‌تر شدن نیازمند است که، بدانیم بسیاری از کشورهای اطرافمان، علی‌رغم صرف منابع مالی فراوان هنوز نتوانسته‌اند به چنین جایگاهی دست یابند.

به همکاران ارجمندمان در جشنواره جهانی فیلم فجر تبریک عرض می‌کنیم و سپاس ویژه خود را به آقای محمدمهدی عسگرپور، دبیر جشنواره و سایر عزیزانی که حامی این رویداد فرهنگی هنری هستند، تقدیم  می‌کنیم.»

انتهای پیام 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: جشنواره جهانی فیلم فجر فیلم گیج گاه خانه سينما جشنواره جهانی فیلم فجر کارگردان فیلم فیلم سینمایی خانه سینما فیلم نامه گیج گاه سال ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۰۰۶۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازندگان حرفه‌ای ساختمان در اصفهان معرفی می‌شوند

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد جواد نیکبخت دراین باره اظهار کرد: معیارهای ۹ گانه برای شناسایی سازندگان برتر ساختمان در اصفهان شامل پایداری ساختمان و مدیریت انرژی، استفاده از فناوری‌های نوین و هوشمند صنعت ساختمان، سرمایه گذاری در بافت‌های ناکارآمد یا محله‌های محروم، کیفیت طراحی و جذابیت بصری ساختمان‌های ساخته شده، اقدام‌های انجام شده در افزایش سرعت فرایند ساخت و ساز، رعایت ضوابط و مقررات شهرسازی و ساختمانی، مساحت زیربنای ساختمان‌های ساخته شده، ارتقای ایستایی ساختمانی با کاهش وزن سازه و استفاده از مصالح با کیفیت و استاندارد است.

وی افزود: برای این معیارها، شاخص‌هایی تعریف شده که افزایش بهره وری آب، مدیریت مصرف انرژی، مدیریت پسماند از مبدا، استفاده از فناوری‌های هوشمند، تعداد واحدهای ساخته شده با الگوی مسکن قابل استطاعت در بافت‌های ناکارآمد یا محله‌های محروم، استفاده از سیستم‌های مکانیزه جهت تسریع فرایند ساخت و ساز، میزان تعهد به اجرای پروانه ساختمانی و عدم انجام تخلفات ساختمانی بر اساس سوابق آرای کمیسیون ماده ۱۰۰ از جمله آن شاخص‌ها است.

مدیر کل نظارت بر اجرای ضوابط شهرسازی شهرداری اصفهان خاطرنشان کرد: سازندگان حقیقی و حقوقی که در سال‌های ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ با مجموع حداقل مساحت ۵ هزار متر مربع زیربنا یا ۴۰ واحد را ساخته و با دریافت پایان کار یا پروانه ساختمانی شروع به ساخت کرده اند، می‌توانند در این فراخوان شرکت کنند.

وی افزود: متقاضیان تا ۲۵ اردیبشهت ماه فرصت دارند با مراجعه به دبیرخانه شناسایی سازندگان حرفه‌ای ساختمان شهر اصفهان در اداره مطالعات و برنامه ریزی شهری معاونت شهرسازی و معماری شهرداری اصفهان، مراجعه و فرم‌های ارزیابی ساختمان‌ها را دریافت و تکمیل کنند تا از امتیازهای ویژه ای که برای سازندگان برتر در نظر گرفته شده است، بهره مند شوند.

به گفته وی، هدف از این فراخوان عمومی شناسایی سازندگان حرفه‌ای ساختمان، معرفی و تجلیل از آنها، هماهنگی بیشتر برای رفع موانع تولید و تسریع فرایند ساخت و ساز است.

کد خبر 6101151

دیگر خبرها

  • سازندگان حرفه‌ای ساختمان در اصفهان معرفی می‌شوند
  • ۸۵۰ کلاس درس در استان بوشهر ساخته شد
  • شهری در ایران که کوچه ندارد ! | ویدئو
  • ۲۰۷ کلاس درس در سال ‌۱۴۰۳ ساخته می‌شود
  • پل سه‌راه امجدیه زنجان از نو ساخته می‌شود
  • «مهاجران» برنده اسکار انگلیس شد
  • جشنواره دریای سرخ به فیلم ایرانی جایزه داد
  • آغاز ساخت ۱۵۰۰۰۰ واحد مسکونی در تهران از ماه آینده
  • ترک‌خوردگی‌ها و فرونشست عجیب نقش جهان
  • درخشش آثار هنرمند خراسانی در نمایشگاه جهانی هنر امارات